Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

En ideell förening

 

IFK Haninge är en ideell förening som bygger på frivillig och personligt engagemang. Det innebär att de ledare som är delaktiga i vår verksamhet gör detta frivilligt utan ersättning. Utan medverkan från dessa ledare och från er som föräldrar kan vi som förening inte existera.

Utöver att betala medlems- och aktivitetsavgift så förväntar vi som förening att föräldrar deltar i de uppgifter som barnets lag tilldelas. Det kan vara allt från att bemanna café Offside på Torvalla IP till att vara matchvärd på någon av de matcher som föreningen sköter arrangemanget åt. Alla föräldrar har ett gemensamt ansvar att delta i dessa uppgifter. 

 

I och med att barnets avgift betalas så accepterar du som förälder att även delta i ovanstående föreningsaktiviteter och liknande uppgifter som föreningen håller i årligen.

 

Medlemskap i IFK Haninge

Att vara medlem i IFK Haninge är en förutsättning för att få delta i IFK Haninges aktiviteter.

Medlemsavgiften är 300 kronor.
Medlemsavgiften skall inte förknippas med aktivitetsavgiften.

 

Aktivitetsavgift

Avgiften ska vara betald senast sista betalningsdagen för fakturan, datum finns på fakturan som skickas ut via e-post. Betalas inte avgiften innebär det att du inte är försäkrad samt att du inte får träna eller spela match i IFK Haninge.

I aktivitetsavgifterna ingår bland annat:

Träningstider, serieavgifter, domarkostnader (St Erikscupen (fotboll)), kanslikostnader, försäkringar, material, lokalkostnader, ledarutbildningar, ledarkläder etc.

 

Akademiavgifter

Utöver det som specificeras på fakturan skall akademiavgifterna främst bekosta de krav som ställs i SEFs certifieringsdokument t.ex. välutbildade tränare, akademipersonal, fystränare, tränarutbildningar, kostföreläsningar samt en del övriga experter. 

Hyror av diverse lokaler och planer.

 

Adminstrationsavgifter

Billmates avgifter som tillkommer. Ger föreningen tillgång till Sportadmin och medlemmen tillgång till bland annat Medlemsappen.

 

Anmäl till våra aktiviteter eller bli stödmedlem: Klicka här