Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Andra aktiviteter

Vill du anmäla dig till några andra aktiviteter så som Boll & Lek, Camper, Fotbollsskola m.fl.

Börja spela fotboll?

Anmäl dig till något av våra lag!

Börja spela Innebandy?

Anmäl dig till något av våra lag!

IFK Haninge är en av Haninges största idrottsföreningar med cirka 1500 utövare. Vi bedriver främst fotboll och innebandy, men även en hel del sociala projekt tillsammans med Haninge kommun.

Vår ungdomsverksamhet består av fotbollsakademi, boll & lek, fotbollsskola samt basverksamhet i barn- och ungdomsfotboll för pojkar och flickor samt Innebandy för pojkar och flickor. Vår verksamhet bygger till största del på det ideella engagemang som våra 300 ledare lägger ner varje säsong. Vi erbjuder fotboll och innebandy utifrån individens vilja och ambitionsnivå och finns i hela kommunen.

Tillsammans lägger vi grunden för ett livslångt idrottande och ett bättre samhälle.


Stöd IFK Haninge


Sponsorhuset


Stöd IFK Haninge när du ska handla eller boka hotell på nätet! Till dig själv eller ditt företag. Gå via vår sida hos Sponsorhuset så får både du och vi pengar tillbaka. Lär dig hur Sponsorhuset fungerar och få en Trisslott genom att slutföra deras Bonusstege

InterSport


IFK Haninge har samarbetsavtal med InterSport. Det innebär att som medlem i Club-InterSport samlar du inte bara bonus till dig själv utan stöttar även din förening. Varje Medlem får 2-6% återbäring på de årliga inköpen. Dessutom får IFK Haninge 3% i kickback. Din egen bonus kommer hem i brevlådan en gång per år.  Är du inte redan medlem kan du registrera dig som ny kund hos InterSport. Du väljer sedan IFK Haninge som förening.

Gräsroten


Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna. Gör det via länken nedan eller hos ditt ombud.
Nytt samarbete - Medfit
2023-12-07 11:19
Nytt samarbete

IFK Haninge och Medfit har nöjet att meddela att ett nytt samarbetsavtal har tecknats, med syftet att tillsammans främja hälsa och träning i Haninge kommun. IFK Haninge har med sina 3000medlemmar en ambition att lägga grunden för ett livslångt idrottande och ett bättre samhälle.

 

Medfit driver Haninges största hälsocenter som förenar det senaste inom träning med specialister inom rehabilitering och vård och vill vara bryggan mellan sjukvård och friskvård. Tillsammans kommer samarbetet ge förutsättningar för bättre hälsa för alla i vår omgivning, nu och för kommande generationer.

 

"Vi är glada och stolta över att bli IFK Haninges nya samarbetspartner. Det ger oss möjligheten att integrera vår kompetens och vårt erbjudande inom hälso- och träningsvård med IFK Haninges dedikation för idrott och gemenskap," säger Jani Juselius, vd på Medfit.

 

Joakim Andersson, klubbchef hos IFK Haninge, delar entusiasmen och kommenterar:

 

”Vi är extremt stolta och tacksamma över samarbetet med Medfit. Detta kommer förbättra vår verksamhet och ge en utökad kompetens till våra medlemmar. Jag hoppas få träffa många av våra medlemmar på gymmet hos Medfit framöver!” 

 

Medlemserbjudande Medfit finner du HÄR

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

 

Jani Juselius, vd Medfit

jani.juselius@medfit.se

 

Joakim Andersson, klubbchef IFK Haninge

joakim.andersson@ifkhaninge.se

Vintercamp 2-4 januari!
2023-11-20 13:46

Dags för vintercamp, vi erbjuder återigen ett tillfälle att träna extra och träffa nya vänner i samband med fotboll, denna gång är det under jullovet i början på det nya året.

 

Våran vintercamp kommer vara direkt efter det nya året har inletts och vi ser detta som ett perfekt tillfälle att träna extra och nöta på det där just du behöver träna på inför den nya säsongen. Datum för detta är 2-4 Januari och vi kommer hålla till inomhus i Torvalla Träningshall. Dagarna börjar kl 09:00 och avslutas 15:00.

 

Våra camper leds utav välutbildade instruktörer som drivs utav att se barn utvecklas. På våra camper så erbjuder vi lunch och mellis alla tre dagar samt kvalitativ fotbollstränings självklart.

 

anmäl er via länken: ANMÄLAN

 

Hoppas vi ses på plats!

/Kansliet

 

 

Dags för ett nytt herrlag
2023-11-14 16:22

IFK Haninge kommer 2024 starta upp en nytt herrlag i division 7. Detta för att kunna erbjuda ännu fler att spela fotboll upp i åldrarna.

 

Har du slutat med fotboll under dem senaste åren eller kanske vill varva ner, så kan detta vara ett roligt lag att vara med i. Vi kommer att starta upp i januari/februari.

 

Var med på resan uppåt, anmäl intresse HÄR

Ingen Prova På innebandy i Vega
2023-10-19 13:26

Prova På innebandyn i Vega på lördagar tar uppehåll eftersom vi startat upp vår innebandyskola i Lyckebyhallen på söndagar. Anmälan HÄR

 

Föreningen har som målsättning att kunna starta upp en egen innebandyskola i Vega i januari på lördagar 11:00-12:30. Om det finns intresse för denna, så anmäl på samma länk som ovan, men skriv "Vega" som kommentar. 

 

 

Serielösa matcher
2023-10-11 12:49

I väldigt korta drag blir det enklare att anpassa nivåer och antal matcher utifrån den trupp man tränar och på så sätt kunna erbjuda alla spelare lämpliga matchutmaningar på rätt nivå och att matcherna förhoppningsvis blir jämnare för spelare 8-12 år.

 

Den 31/8-1/9 2023 hölls Barn- och Ungdomskonferens där en punkt på agendan handlade om serielösa matcher. Den samlade skaran var eniga om att utvecklingen är positiv för spelarna 8-12 år. 

 

I artikeln nedan kan du läsa mer om vad serielösa matcher är: 

Artikeln "Angående serielösa matcher kontra resultat och tabellförbud"

 

För att så många som möjligt ska få chansen att lära sig mer och kunna ställa frågor i ämnet kommer förbundet att arrangera sex webbinarier under hösten. Du som anmäler kan vara ledare, vårdnadshavare, spelare eller bara intresserad! Ni anmäler er här: Serielösa matcher

Köp föreningskläder här!
Nyheter från våra lag
PBlå 12-13, 21/11 17:20 
PLjusröd 10, 20/11 20:31 
Haninge United, 29/10 20:27 
FRöd 07-09, 08/10 17:55 
Dam, 18/09 17:34