Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Andra aktiviteter

Vill du anmäla dig till några andra aktiviteter så som Boll & Lek, Camper, Fotbollsskola m.fl.

Börja spela fotboll?

Anmäl dig till något av våra lag!

Börja spela Innebandy?

Anmäl dig till något av våra lag!

IFK Haninge är en av Haninges största idrottsföreningar med cirka 1500 utövare. Vi bedriver främst fotboll och innebandy, men även en hel del sociala projekt tillsammans med Haninge kommun.

Vår ungdomsverksamhet består av fotbollsakademi, boll & lek, fotbollsskola samt basverksamhet i barn- och ungdomsfotboll för pojkar och flickor samt Innebandy för pojkar och flickor. Vår verksamhet bygger till största del på det ideella engagemang som våra 300 ledare lägger ner varje säsong. Vi erbjuder fotboll och innebandy utifrån individens vilja och ambitionsnivå och finns i hela kommunen.

Tillsammans lägger vi grunden för ett livslångt idrottande och ett bättre samhälle.


Stöd IFK Haninge


Sponsorhuset


Stöd IFK Haninge när du ska handla eller boka hotell på nätet! Till dig själv eller ditt företag. Gå via vår sida hos Sponsorhuset så får både du och vi pengar tillbaka. Lär dig hur Sponsorhuset fungerar och få en Trisslott genom att slutföra deras Bonusstege

InterSport


IFK Haninge har samarbetsavtal med InterSport. Det innebär att som medlem i Club-InterSport samlar du inte bara bonus till dig själv utan stöttar även din förening. Varje Medlem får 2-6% återbäring på de årliga inköpen. Dessutom får IFK Haninge 3% i kickback. Din egen bonus kommer hem i brevlådan en gång per år.  Är du inte redan medlem kan du registrera dig som ny kund hos InterSport. Du väljer sedan IFK Haninge som förening.

Gräsroten


Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna. Gör det via länken nedan eller hos ditt ombud.
IFK Haninge söker Marknadsansvarig
2024-02-13 15:13

Marknadsansvarig bär ansvar för föreningens kontakter med våra samarbetspartners och näringslivet. Föreningens enskilt viktigaste inkomstkälla utgörs av de avtal som sluts med externa aktörer i näringslivet. Att inte bara upprätthålla redan existerande kontakter utan också initiera nya sådana är viktigt för att säkerställa föreningens ekonomi och därmed framtid och också för stt skapa bryggor mellan medlemmarna och våra partners. Föreningen bidrar på så sätt till marknadsföra våra samarbeten och stärka vårat och partners varumärke. Marknadsansvarig delegerar med fördel det praktiska arbetet till styrelsen och Klubbchef som bidrar till att frigöra tid för den marknadsansvarige att ägna åt strategisk och taktisk planering av marknadsarbetet.

Marknadsansvarige

 • Ansvarar för föreningens relation med existerande huvudsamarbets-, samarbets-, och avtalspartners samt sponsorer i övrigt genom: - kontinuerlig dialog med nämnda partners och sponsorer i syfte att skapas utrymme för uppföljning, utvärdering och utvecklande av samarbetet, - säkerställa att föreningen uppfyller de förpliktelser som följer av respektive avtal - säkerställa att de förpliktelser som uppställs på föreningens avtalsparter efterlevs.
 • Ansvarar för att föreningen breddar utbudet av avtal av ovan typer och sprider dem avseende; öka antalet företag man väljer att knyta till sig och öka spridningen av de typer av företag föreningen samarbetar med.
 • Ansvarar för de evenemang som ska arrangeras tillsammans med ovan nämnda partners och tillser att - planering, genomförande, utvärdering och återkoppling till föreningens partners håller hög kvalitet samt att - aktuella evenemang är relevanta både för medlemmarna och partners.

 

Kvalifikationer

 • Bred och mångårig erfarenhet av digital marknadsföring
 • Erfarenhet av att utveckla och jobba utifrån en marknadsplan och budget
 • Vana att producera eget material, både i text och rörligt

 

 • Vana att kravställa och leda
 • Relevant akademisk eller eftergymnasial utbildning med marknadsinriktning eller liknande

Egenskaper

 • Mål- och resultatorienterad
 • Initiativ och idérik
 • Relationsskapande och samarbetsorienterad
 • God kommunikativ förmåga
 • Ska dela vår värdegrund MVG

 

 

Vi söker en person med ett stort driv, positiv inställning och som brinner för både idrott och försäljning. Är du vår nya försäljnings- och marknadsansvarig och vill vara med och ta föreningen till nästa nivå? Hör av dig till oss via mail på kansliet@ifkhaninge.se

 

Fotbollsdomarkurs
2024-01-25 12:30

Hej alla fotbollsälskare och blivande fotbollsdomare!

 

Vi på IFK Haninge är glada att meddela att alla som fyller 15 år eller är äldre i år har möjlighet att ansöka om att delta i vår fotbollsdomarutbildning för den kommande fotbollssäsongen. Om du brinner för fotboll och är intresserad av att vara en del av spelet på ett unikt sätt, är detta din chans att göra skillnad på planen!

 

För att ansöka, vänligen fyll i denna enkäten (längre ner) fullständigt. Det är viktigt att alla intresserade deltagare ansöker för att säkerställa en smidig process.

 

För de redan utbildade fotbollsdomarna, glöm inte att även ni måste fylla i enkäten om ni önskar fortsätta döma under den kommande säsongen. Vi uppskattar er engagemang och ser fram emot att ha er med oss igen!

 

Sista ansökningsdag är 3e Februari. Vi ser fram emot att träffa er alla och skapa en fantastisk fotbollssäsong tillsammans. Lycka till med er ansökan!

 

Ålderskrav: fylla minst 15 år det året som kursen genomförs

 

Alla domare över 15 år (2024) måste uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret för att bli tilldelad matcher från oss. Ytterligare information om detta kommer under domarutbildningen! 

 

Länk: https://forms.gle/viQwhBRZkuDN5RKW8

 

Eventuella frågor: domare@ifkhaninge.se

 

/IFK Haninge

Vårt värdegrundsarbete fortsätter
2024-01-22 10:28
Christoffer och Emma

IFK Haninge har under flera år arbetat hårt med vår värdegrund, men inte alltid varit tillräckligt bra på att implementera den hos våra medlemmar. 2024 tas nya tag! Till hjälp har det rekryterats två personer som ska hjälpa till att implementera den och se till att vi faktiskt efterlever den.

 

Christoffer Nyberg har varit i föreningen i flera år. Tränar idag P2011 och är involverad i Boll & Lek. Christoffer har även synts kring fotbollsskolan samt en del av våra Jordbrolag.

 

Emma Strömberg har även hon varit i föreningen i flera år. Startade igång F2014 redan i fotbollsskolan och är kvar där fortfarande. Emma är även en viktig person i populära Boll & Lek!

 

Christoffer och Emma kommer inom kort informera våra medlemmar mer kring arbetet med vår värdegrund. Det kommer arrangeras träffar och utbildningar för både barn/ungdomar och ledare.

 

Ni når dom på: christoffer.nyberg@ifkhaninge.se och emma.stromberg@ifkhaninge.se

 

Gemensamt mejlkonto för vårt värdegrundsarbete: vardegrund@ifkhaninge.se

 

Vill ni läs mer om vår värdegrund här på hemsidan under ”Trygg idrott”. Där kan ni läsa mer om vårt arbete kring vår värdegrund och även om aktuella aktiviteter.

 

Mångfald – Vilja – Glädje

Anmälan till fotbollsskolan 2024
2024-01-11 15:07

Anmälan till fotbollsskolan 2024 är öppen!

 

I år är det dags för barn födda 2018 och 2019 att starta igång!

Fotbollsskolan startar igång på Torvalla IP den 20 april.

 

ANMÄLAN

 

Mer information om fotbollsskolan finner du HÄR

Dags för fotbollstränarutbildning SvFF D
2024-01-07 13:29

Den 4 februari och 25 februari arrangerar vi fotbollstränarutbilningen SvFF D på Torvalla tillsammans med StFF.

 

Utbildningen är det första steget i UEFAs tränarutbildningsstege och är gratis för IFK Haninges tränare. Ta chansen att utbilda dig och bli en ännu bättre tränare/ledare. 

Platserna är begränsade, så anmäl omgående. När St Erikscupen startar igång så ska minst en ledare i laget ha genomgått MINST SvFF D, det är viktigt för att vi ska kunna erbjuda en bra verksamhet för våra barn.

 

FULLBOKAD

Köp föreningskläder här!
Nyheter från våra lag
Motionsinnebandy, 19/12 10:11 
PBlå 12-13, 21/11 17:20 
PLjusröd 10, 20/11 20:31 
Haninge United, 29/10 20:27 
FRöd 07-09, 08/10 17:55