Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN

 

Provspel Akademin

Under vecka 45 och 46 öppnar vi upp för provspel med vår akademi. Tror Du att det kan passa just Dig så är Ni välkomna med Er ansökan på denna länk:

Ansökan provspel akademin

 

Har Ni frågor kring akademin, mejla till akademi@ifkhaninge.se

 

 

IFK Haninge är Haninges största fotbollsförening med över 1100 utövare.
Vår ungdomsverksamhet består av akademi, boll & lek, fotbollsskola samt basverksamhet i barn- och
ungdomsfotboll för pojkar och flickor. Vår verksamhet bygger till största del på det
ideella engagemang som våra 200 ledare lägger ner varje säsong. Vi erbjuder fotboll
utifrån individens vilja och ambitionsnivå och finns i hela kommunen. Tillsammans
lägger vi grunden för ett livslångt idrottande och ett bättre samhälle.

 

 

Stöd IFK Haninge

 

Sponsorhuset

Stöd IFK Haninge när du ska handla eller boka hotell på nätet! Till dig själv eller ditt företag.

Gå via vår sida hos Sponsorhuset så får både du och vi pengar tillbaka. Lär dig hur Sponsorhuset fungerar och få en Trisslott genom att slutföra deras Bonusstege här:

www.sponsorhuset.se/ifkhaningebrb/intro

 

InterSport

IFK Haninge har samarbetsavtal med InterSport. Det innebär att som medlem i Club-InterSport samlar du inte bara bonus till dig själv utan stöttar även din förening. Varje Medlem får 2-6% återbäring på de årliga inköpen. Dessutom får IFK Haninge 3% i kickback. Din egen bonus kommer hem i brevlådan en gång per år. 


Är du inte redan medlem kan du registrera dig som ny kund hos InterSport. Du väljer sedan IFK Haninge som förening. www.intersport.se

 

Gräsroten

Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.
Gör det via länken nedan eller hos ditt ombud.

Gräsroten – Stötta din förening | Svenska Spel

 

 

Tjäna extra pengar till Ditt lag
2022-11-11 15:09
Delilådan

Nu har vi beslutat att marknadsföra Delilådan från Paul och Thom! Detta för att få in mer intäkter till föreningens verksamhet samt till lagen.

 

Delilådan säljer unika och högkvalitativa delikatessprodukter som inte går att få tag på i livsmedelshandeln. 

 

All försäljning som sker från några av våra länkar ger lagen 20 % provision. Dessutom får föreningen extra stöd från Delilådan. All försäljning sker med att betalning sker i shopen och alla leveranser skickas direkt hem till kund. Se hela sortimentet på https://deliladanshop.se/ifkhaninge. (välj vilket lag i föreningen du vill stötta)

 

KAMPANJER. Under året har Delilådan ett flertal kampanjer. Just nu finns det exempelvis kampanj på italienskt kvalitets kaffe, GIMOKA kaffebönor 1 kg, för endast 129 kr/påse (ord.pris 189 kr/påse).
 
MARKNADSFÖRING
Varje lag har fått en unik länk. Man kan även välja vilket lag man vill stödja direkt på webshoppen. Lägg gärna upp information på era sociala medier eller skicka det som sms till släkt och vänner. På varje lags sida finns även lagets QR-kod som ni kan skicka ut.

UnitedDeals
2022-11-09 12:32
Samarbete

Föreningen har startat ett samarbete med UnitedDeals. www.uniteddeals.se

 

Samarbetet innebär att vi får kickback från olika partners om våra medlemmar registrerar sitt bankkort hos UnitedDeals. Idag har vi t.ex. ett samarbete www.padelverket.se som innebär att vi får 5 % tillbaka på alla köp våra medlemmar gör hos Padelverket (förutsatt att kortet är registrerat hos UnitedDeals). Målsättningen är såklart att få många partners! 

 

Ladda ner appen UnitedDeals på 

Appstore

Google Play

 

Registrera Er som sponsor "IFK Haninge". Kostar ingenting.

 

Sedan betalar Ni bara med ert kort som vanligt. 

 

Har ni någon ni tror skulle vilja bli UnitedDeals partner med IFK Haninge. Hör av Er till joakim.andersson@ifkhaninge.se

 

 

NU ÖPPNAR VI UPP FÖR PROVSPEL TILL BÅDE VÅR DJ OCH VÅR DAMTRUPP
2022-10-21 17:35

Nu öppnar vi upp för provspel till både vår DJ och vår Damtrupp

IFK Haninge är en stor klubb och nu spänner vi bågen och gör en ordentlig satsning på dam- och flickdelen av föreningen. Damerna spelar säsongen 2023 i div 4 och målet nästa år är att komma tillbaka i div 3. Vår satsning är långsiktig och på sikt vill vi nå högre än så.

Vi har en ung, motiverad och ambitiös trupp som under ledning av vår erfarna och uppskattade huvudtränare Magnus Tyrgrim tagit stora utveckling kliv i sin utveckling under detta år.

 

I år har vi haft en gemensam DJ och damtrupp. Nästa år kommer det vara två separata trupper men med ett väl utvecklat samarbete.

Under vintern fortsätter vi att träna på vårt uppvärmda konstgräs  Vi kommer också att köra separata fyspass 1 gång/v , inomhus. Dessa leds av vår fystränare Therese Lindh som brinner för att bygga våra tjejer såväl fysiskt som mentalt.

 

På instagram.com/ifkhaningedam kan du lyssna på tankar från Magnus och Therese.

Vi jobbar under devisen ”Ge f-n aldrig upp” och med ledorden Glädje, gemenskap, våga, öppenhet.  Vi söker dig som delar vår ambition.  Du kanske är lite äldre och vill bidra med rutin och erfarenhet till vår damtrupp? Eller lite yngre och vill utvecklas inom ramen för senior-  eller juniorfotboll. Oavsett, känn dig varmt välkommen att komma och provträna hos oss och träffa vår  trupp och våra ledare!

 

Kontakt Dam
Mattias Grundström, Sportchef Dam
dam@ifkhaninge.se
0735263042

Kontakt DJ
Anmälan via formulär Klicka här
Mattias Grundström, Sportchef Dam
dj@ifkhaninge.se
0735263042

Provspel med akademin
2022-10-20 15:42

Under vecka 45 och 46 öppnar vi upp för provspel med vår akademi. Tror Du att det kan passa just Dig så är Ni välkomna med Er ansökan på denna länk:

Ansökan provspel akademin

 

Har Ni frågor kring akademin, mejla till akademi@ifkhaninge.se

 

Välkomna med Er ansökan

Delta i kursen Coachande föräldraskap
2022-10-19 09:15
Bilden är taget från IA.se: Ansvaret – hjälpa eller stjälpa?

Du som vårdnadshavare har en viktig roll att fylla när det gäller ditt eget och andra barns motivation samt utveckling och upplevelse av idrotten. Du är också en viktig resurs i föreningens arbete med att skapa en idrottsmiljö för så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt.

 

Under kvällen kommer Ni som vårdnadshavare få ta del av forskning, statistik och en och annan sanning om vad vi som vuxna behöver förändra för att våra barn ska vilja ha oss med sig på sina idrottsaktiviteter.

 

Målgrupp

Vårdnadshavare 

 

Kostnad

Utbildningen är kostnadsfri

 

När?

2022-10-26 18:00 - 21:00

 

Var?

Microsoft Teams

 

Övrigt

All kommunikation sker via mail så var noga med att skriva in din mailadress korrekt. Kom ihåg att kontrollera skräpposten om du inte fått bekräftelse eller kallelse.

Ange den mail som du tänker använda vid inloggningen i din anmälan för smidig anslutning till Teams.  

 

Välkommen med din anmälan

Klicka på länken här ⚽️ www.rfsisu.se/Stockholm 

HERR
DAM
Nyheter från våra lag
Boll & Lek Kurs 1, 28/11 16:16 
Boll & Lek Kurs 2, 28/11 16:14 
P19, 06/11 14:09 
Damjunior, 19/10 20:00 
Damjunior, 06/10 07:30 
Damjunior, 24/09 08:30