Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Välkomna till IFK Haninge P19
 
Intervju med Lucas
2022-04-09 11:25
Lagkapten Lucas Fransson

Hej Lucas, 

Hur mår du? Hur känns det inför säsongen?
Jag mår bra , allt känns bra inför den nya säsongen . Vi alla är otroligt taggade på den nya säsongen med tanke på att det är nya lag , nya resor som ska göras !



Hur känns truppen inför säsongen? Ni har ju fått en ny tränarduo också. 

Nya tränarduon har kommit in med bra energi. Vi är fortfarande i en process där vi ska lära känna dom och dom ska lära känna oss men dom har kommit in bra i gruppen. Truppen känns både stark och tunn på ett sätt . Vi har haft en del skador och kommer att ha det ett tag till men dom spelarna som är nere och gnuggar på träning ser otroligt taggade ut och hungriga på att visa tränaren vem som ska starta osv. Vi i p19 är en väldigt bra grupp och de har vi alltid varit. Vi tillsammans kan göra denna säsongen riktigt rolig . 


Ni spelar ju i Superettan denna säsong, tankar?
De ska bli otroligt kul att åka till dom orterna som vi inte har upptäckt än, tänker dels på Boden och Sundsvall . Känns kul med matcher som kommer bli en utmaning! De ska bli kul att komma upp en nivå och visa alla där uppe att vi är ett lag ett räkna med!

 

Hur bra koll har du på alla lag vi ska möta? Något lag som sticker ut?
Om jag ska vara ärlig ingen koll alls. De enda jag fokuserar på är att om vi IFK Haninge gör va vi ska göra varje match och jobbar tillsammans för varandra så vet jag att vi kommer vara ett lag uppe i toppen och slåss om poäng. 

För egen del, vart ligger ditt fokus inför kommande säsong?

Mitt fokus är att göra ett riktigt bra säsong för att senare ta steget upp i a laget nästa säsong som är ett mål jag har !

 

2021-11-13 10:55

Idag säkrade vi seriesegern och är därmed klara för Superettan nästa säsong!

2021-09-01 10:58

Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Fotbollförbundet omfattas av en idrottsförsäkring. Den ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning eller match.

I din försäkring ingår också tjänsten Råd och Vård för idrottsskador. Hit ringer du för att prata med en fysioterapeut om hur du undviker, behandlar och anmäler idrottsskador.

Fysioterapeuten bedömer om du behöver vård för din idrottsskada och bokar i sådana fall in dig för ett kostnadsfritt besök hos en sjukgymnast eller en läkare specialiserad på idrottsskador.

Ring 020-44 11 11  för en första bedömning!