Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Engagera dig!

IFK Haninge är idag en av Haninges största fotbollsföreningar med över 1000 utövare. Verksamhet består av akademi, fotbollsskola samt basverksamhet i barn- och ungdomsfotboll för pojkar och flickor. Vår verksamhet bygger till största del på det ideella engagemang som våra 200 ledare lägger ner varje säsong. Vi finns i hela kommunen och har vår bas på Torvalla IP i Handen. IFK Haninge söker alltid engagerade och duktiga fotbollsledare med goda värderingar. Vi har ett brett utbud av olika uppdrag så tveka inte att höra av er om ni är intresserade av att bidra. Tillsammans lägger vi grunden för ett livslångt idrottande och ett bättre samhälle. 

 

Volontärarbete

Klappar ditt hjärta för fotboll och Haninge? Är du dessutom engagerad och tycker om möten med människor, då kan ett volontärarbete i samband med matcher och cuper vara något för dig! Vi söker alltid volontärer.   

 

Matchvärdar

IFK Haninge är mån om att ha en trevlig och sportslig stämning på läktaren vid våra hemmamatcher. Matchvärden har som uppgift att medverka till att matchen genomförs i god anda, vilket bland annat innebär att lagens spelare, funktionärer och åskådare uppträder på ett sportsligt sätt mot motståndare och domare. 

 

Vår ambition är att lyfta matcharrangemangen på herr och damsidan mot nya höjder. Samtliga hemmamatcher spelas på Torvalla IP.

 

Skicka ett mejl till kansliet@ifkhaninge.se så hittar vi en rolig och relevant uppgift för dig!