Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Medlemsskap

Medlemskap i IFK Haninge

Att vara medlem i IFK Haninge är en förutsättning för att få delta i IFK Haninges aktiviteter.

Medlemsavgiften är 300 kronor.
Medlemsavgiften skall inte förknippas med aktivitetsavgiften.

OBS!
Den som inte har betalt aktivitets- och medlemsavgift när påminnelsefaktura har gått ut, blir avstängd från träning och match till dess att betalning erlagts eller att det finns en dokumenterad uppgörelse med kassören på en avbetalningsplan. Dock måste första delen av avbetalningsplanen ha fullföljts innan en avstängning kan hävas.

Har man erlagt medlemsavgiften och väljer att sluta eller byta förening (avsluta sitt medlemsskap i IFK Haninge). Om man självmant väljer att sluta i föreningen, så är det ett eget aktivt val. Samma sak gäller om en medlem utesluts ur föreningen.

En återbetalning är då EJ aktuell, enligt föreningens medlemspolicy.

 

En ideell förening

IFK Haninge är en ideell förening som bygger på frivillig och personligt engagemang. Det innebär att de ledare som är delaktiga i vår verksamhet gör detta frivilligt utan ersättning. Utan medverkan från dessa ledare och från er som föräldrar kan vi som förening inte existera.

Utöver att betala medlems- och aktivitetsavgift så förväntar vi som förening att föräldrar deltar i de uppgifter som barnets lag tilldelas. Det kan vara allt från att bemanna café Offside på Torvalla IP till att vara matchvärd på någon av de matcher som föreningen sköter arrangemanget åt. Alla föräldrar har ett gemensamt ansvar att delta i dessa uppgifter. 

 

I och med att barnets avgift betalas så accepterar du som förälder att även delta i ovanstående föreningsaktiviteter och liknande uppgifter som föreningen håller i årligen.