Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Fotbollens avgifter

Avgifterna skickas ut första kvartalet varje år.

 

Eventuella synpunkter på fakturan SKALL vara, skriftligt, IFK Haninge tillhanda senast en månad efter fakturadatum. OM synpunkter inte inkommit innan det SKALL fakturan betalas i sin helhet.

 

Medlems- och aktivitetsavgift återbetalas EJ.

 

Avgifterna beslutas av IFK Haninges styrelse.

 

Medlemskap i IFK Haninge

Att vara medlem i IFK Haninge är en förutsättning för att få delta i IFK Haninges aktiviteter.

Medlemsavgiften är 300 kronor.
Medlemsavgiften skall inte förknippas med aktivitetsavgiften.

OBS!
Den som inte har betalt aktivitets- och medlemsavgift när påminnelsefaktura har gått ut, blir avstängd från träning och match till dess att betalning erlagts eller att det finns en dokumenterad uppgörelse med  Profina på en avbetalningsplan. Dock måste första delen av avbetalningsplanen ha fullföljts innan en avstängning kan hävas.

 

En ideell förening

IFK Haninge är en ideell förening som bygger på frivillig och personligt engagemang. Det innebär att de ledare som är delaktiga i vår verksamhet gör detta frivilligt utan ersättning. Utan medverkan från dessa ledare och från er som föräldrar kan vi som förening inte existera.

Utöver att betala medlems- och aktivitetsavgift så förväntar vi som förening att föräldrar deltar i de uppgifter som barnets lag tilldelas. Det kan vara allt från att bemanna café Offside på Torvalla IP till att vara matchvärd på någon av de matcher som föreningen sköter arrangemanget åt. Alla föräldrar har ett gemensamt ansvar att delta i dessa uppgifter. 

 

I och med att barnets avgift betalas så accepterar du som förälder att även delta i ovanstående föreningsaktiviteter och liknande uppgifter som föreningen håller i årligen.

 

Aktivitetsavgift

Avgiften ska vara betald senast sista betalningsdagen för fakturan, datum finns på fakturan som skickas ut via e-post. Betalas inte avgiften innebär det att du inte är försäkrad samt att du inte får träna eller spela match i IFK Haninge.

I aktivitetsavgifterna ingår bland annat:

Träningstider, serieavgifter, domarkostnader (St Erikscupen), kanslikostnader, försäkringar, material, lokalkostnader, ledarutbildningar, ledarkläder etc.

 

Akademiavgifter

Utöver det som specificeras på fakturan skall akademiavgifterna främst bekosta de krav som ställs i SEFs certifieringsdokument t.ex. välutbildade tränare, akademipersonal, fystränare, tränarutbildningar, kostföreläsningar samt en del övriga experter. 

Hyror av diverse lokaler och planer.

 

Åldersintervall

Basverksamheten:

 

Kostnader gäller 2023 och tills vidare

Medlemsavgift 300kr.

 

Fotbollsskolan Utomhus 5-6 år 1395kr per år

(t-shirt, boll, vattenflaska, medlemsavgift och inomhussäsong ingår)

                 

7 år 1.500 kr (matchtröja + miniligan ingår)  
8-9 år 2.000 kr  
10-12 år 2.300 kr  
13-14 år  2.500 kr  
15 år- 3.000 kr  

 

Akademiavgifter tillkommer

10-12 år 2.200 kr

13-14 år 3.200 kr

15-19 år 4.200 kr

 

Ambitionsavgift 2.000 kr

(extern tränare, vinterplan etc)

 

Frågor kring aktivitetsavgiften? Kontakta oss på ekonomi@ifkhaninge.se