Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Vi söker Dam spelare
2023-08-22 22:43

Innebandyn i Haninge har fått en ny spelplan. Under våren har IFK Haninge startat upp en innebandysektion som fyllts med över 300 medlemmar med våra yngsta stjärnor till våra äldsta. Som aktiv i föreningen är vår ambition att de som vill ska hålla på så länge som möjligt och därför vill vi nu skapa möjligheter för seniorspel på damsidan. 

 

Vill Du vara med och kunna bidra och påverka från början tycker vi du ska höra av dig. Vi erbjuder möjligheten att vara med om något nytt och skapa förutsättningar för en fantastisk och stabil damverksamhet i IFK Haninge som utvecklar sin egna verksamhet men också vara en vidare utbildningsplattform för våra damjuniorer.

 

Vi söker Dig som antingen spelat några år som senior men också Dig som kanske spelat ett år eller två. Det är mixen av alla som tillsammans skapar förutsättningarna och ambitionsnivån.

 

Vår verksamhet bedrivs i Haninge kommun med Lyckeby Sporthall som hemmaborg men också i nya Vega och Handen.

Vi kommer seriespelmässigt börja i Dam 3 och bygga en stabil stomme för att sen etablera oss i seriespelet. Vad som händer sen är upp till laget. Vad föreningen vill är klart…IFK Haninge kommer stötta och skapa förutsättningar….så vad vill Du?

 

Låter detta intressant för Dig så anmäl ditt intresse till vårt kansli redan nu, men träningsmässigt behöver du bara komma ombytt med start i Aug/Sep.

 

Anmäl ditt intresse på: kansliet@ifkhaninge.se

 
 

Nyhetsarkiv
Vill du provträna?2023-09-18 17:34
Vi söker Dam spelare2023-08-22 22:43