Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Ledare

Är du ledare idag så är du en viktig person i många människors liv. Att vara ideell ledare innebär att du faktiskt gör stor skillnad, tack! Nästan 300 ledare får IFK Haninges verksamhet att snurra och ge våra barn/ungdomar en chans till en bra fritidssyssla.

 

För att försöka förenkla ledarrollen finns det en egen sida för er här på hemsidan: https://www.ifkhaningeungdom.se/sida/?ID=351033 för att nå den informationen behöver du ha en ledarinlogg. Har du inte den idag så mejla kansliet@ifkhaninge.se så hjälper dom dig.

 

Lagledare har en viktig administrativ roll i vår förening. En Lagledarmanual har tagits fram för att underlätta ert arbete: HÄR (krävs ledarinlogg)

 

Vill du bli ledare i föreningen så finns det alltid plats hos oss. VI hjälper gärna till med utbildningar och stöd för din resa med fotbollen eller innebandyn. VI har dessutom ett eget program för unga ledare 15-20 år Kanske har du slutat spela själv och vill tillbaka till idrotten via tränarskap? Hör av er till kansliet@ifkhaninge.se så hänvisar dom er rätt.

 

Mer info om du önskar engagera dig finns HÄR

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen