Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Välkomna till IFK Haninge P2008 Akademi

P08 A ligger under IFK Haninges akademiverksamhet. Här spelar vi pojkar födda 2008 som har en stor ambition med vår fotboll! Vi tränar 4 ggr/v plus matcher.

Låter det som något för Er? Kontaktuppgifter finns under fliken "kontakt".

Försäsongens tuffa månad är över
2022-02-13 14:01

Killarna har kämpat hårt med fysen sen vi satte igång 2022. 

10 januari och vi börjar direkt med kick boxning hos våra vänner på Southside Arena i Haninge. Två pass i veckan med fokus på styrka, kondition. Två bollpass blir det också på uppvärmda Torvalla där många lag och föreningar delar planen. Vi utnyttjar vår 1/4 till hög intensivt matchspel i högt tempo. Såklart har vi tävlingsmoment med för bästa resultat. Vi har också genom IFK Haninge möjlighet att träna en mer fotbollsutvecklad fys hos våra andra kamrater på Vekito i Sickla.

 

Efter 3 veckor börjar träningsmatcherna, först ut är Älta P07. Ett lag vi känner ganska bra då vi öppnade 2021 mot dem också.

En match där vi inte är med på fast situationer och deras snabba omställningar från försvar till anfall. Vi lyckas vinna matchen ändå trots en halvt godkänd insatts.

 

Match nr 2 och för motståndet står seriekollegan Vasatans BK. Här märks det tydligt att vi tränar på lite plan och vi spelar trångt och duttar passningar på 2-4 meter. yttligare en vecka av hård fys gör att varken ben eller hjärnor riktigt ät med. Resultatet blir 3-3 och vi får 2 straffar emot oss, en solklar och en högst tveksam.

 

Nu är vi på sista veckan (5) av uppbyggnaden och killarna börja se ett efterlängtat ljus i tunneln!

Här väntar Karlbers 07or till helgen men tyvärr får de skade/sjukstuga så jag smsar runt lite och får napp i Gustavsberg och deras idrottsförening.

Vi hade ingen aning hur de spelar eller deras fysisk status såg ut.

Matchen börjar och de sätter en näst intill ursinnig hög press och vi blir verkligen tagna på sängen! Det gör att vi inte får någon ro i speluppbyggnaden. Deras fysiska överlägsenhet och raka spel gör så att de vinner, helt rättvist vill jag säga. Trots det kämpar killarna mycket bra och i 2a halvlek mattas pressen, kanske för de också kroknade lite, Då finns det ytor att spela på. fast det orkar vi aldrig ytnyttja, vi är för sega i benen och tappar boll vid fel tidpunkt och vårat stakars försvar får se sig besegrade lite för lätt några ggr för mycket.

 

Vi tackar ALLA våra motståndare så här långt och jobbar vidare som planerat. Ser verkligen fram emot detta spännande år av utmaningar och utveckling.

 

Vill också passa på att hälsa Sami välkommen till oss P08A. Sami kommer att vara assisterande tränare med ansvar för det offensiva. Vi kommer också att dela upp ansvaret runt den individuella utvecklingsplanen som görs ihop med spelaren. Sami är högst fotbollskunnig och är lugn i sin framtoning, vilket är ett bra kompliment till mig! :-)

 

Väl mött på Torvalla

Ricky

 

 

 

 

Spelade matcher
Lör 22/10 12:00
1 - 1  
Sön 16/10 14:00
3 - 3  
Lör 8/10 15:30
4 - 2  
Sön 2/10 14:00
5 - 3  
Sön 25/9 15:30
1 - 2  
Sön 18/9 12:30
3 - 5  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen