Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

IFK Haninge
3 - 2
Sköndals IK
IFK Haninge3 - 2Sköndals IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 oktober, 13:00
Plats:Lyckeby Sporthall
Serie:Pantamera Flickor Röd Medel Södra   Tabell >>
Samling:12:00
Första hemmamatchen i Serien Medel
2023-10-08 17:55

Nu är äntligen hemma premiären avklarad. Och det med en vinst. Härligt!!

 

 

Förkylningar stökar runt i skolorna och övrigt i samhället. Vi i vårt lag är inte undantagna. Senast vid samling fick vi ett sent avhopp pga förkylning.  Bra av tjejerna att inte riskera något för en match. Vi kommer att spela mängder av matcher innan karriären är slut. Det kommer ALLTID en ny match.

 

Till den här matchen hade vi 2 fulla femmor + en extra back. Det tog inte längre tid än 2 byten innan Felicia fick kliva av tyvärr på grund av ont i vaderna. Skönt att då ha extra spelare att tillgå. När vi har extra spelare kommer de alltid att spela men kanske inte varje byte. De är minst lika viktiga som alla andra.

När Felicia fick ont är det tur att vi har Tobbe som är extremt bra att ta hand om tjejerna utanför planen oavsett vad det gäller. Han tog hand om Felicia så att hon kunde hjälpa till att peppa de övriga tjejerna resten av matchen.  Tack Tobbe! och bra pepp Felicia - du är en solstråle fast du hade ont.

 

Vi hade inför den här matchen tänkt att sikta på två saker att göra bättre än tidigare. Tajta till avstånden mellan varandra och även hålla oss i samma kvadrat på planen. Det funkade teoretiskt i omklädningsrummet men glömdes nog bort när domarna blåste igång matchen. Dålig coachning med andra ord.

 

Det som gladde oss mest är det positiva snacket, peppet mellan tjejerna hela tiden. Sedan fick vi utdelning på saker vi har övat på de senaste veckornas träning och det är att ta oss in framför mål. Idag hade vi Nelly som tryckte in en retur och Filippa som styrde in en boll. Riktigt kul att se att vissa saker fastnar (tur eller skicklighet vet jag inte).

 

Vi vinner den här matchen men gör det onödigt spännande på slutet. Nova storspelade och vi gör en riktigt bra match. 

Kul att se att vi även har tre olika målgörare av tre mål. Det är bra av oss.

 

Nu hoppas vi att förkylningarna börjar släppa och att vi kan bli fulltaliga på träningarna.

 

Tack för den här helgen

 

Coach Andy


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 25/11 16:15
4 - 2  
Lör 25/11 11:00
5 - 5  
Lör 18/11 17:15
1 - 6  
Fre 17/11 18:30
9 - 2  
Sön 12/11 12:15
6 - 1  
Sön 29/10 14:30
2 - 4