Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Huddinge IBS
3 - 7
IFK Haninge
Huddinge IBS 3 - 7IFK Haninge

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 oktober, 11:30
Plats:Kvarnbergshallen
Serie:Pantamera Flickor Röd Medel Södra   Tabell >>
Samling:10:30, Kvarnbergshallen
Aktivitetsinfo: Samling på plats i hallen.
Vi ses!
Premiär för IFK Haninge F07/09 i serie sammanhang
2023-10-02 21:02

Söndagen den 1 oktober var en historisk dag för laget. Första seriematchen för gänget i den nya klubben. Inte nog med att det var en historisk dag, tjejerna spelade riktigt bra innebandy.

 

 

På söndagen åkte vi till Huddinge för att spela vår första seriematch någonsin för det här gänget i nya borta tröjan. Lite nervöst och spänt innan start.

Under helgen och på söndagens förmiddag fick vi återbud pga sjukdom. Lite omstuvning av laguppställningen och lite coachmagi löste de knutarna.

Uppvärmningen såg väldigt loj ut. Tydligen ett sätt för laget att maskera sin fina form. Helt utan att tränaren visste någonting. När väl matchen visade att tjejerna vill och kan spela innebandy. Det var full fart på passningsspelet och rörelsen av spelarna. Inte en långboll så långt ögat kunde nu- det gläder mig massor. Vi är långt ifrån klara med deras utbildning men vi tar små steg tillsammans i rätt riktning. Det bästa betyget som vi har fått var när tre tjejer efter matchen pratar om hur roligt det är att passa varandra istället för att bara slå långbollar och springa.

Tjejerna hittade varandra bra, släppte bollen till varandra och kämpade järnet samtidigt som de hade roligt. Passningsspelet var riktigt bra de första två perioderna. Därefter blev det lite si så där och vi skulle transportera bollen för att göra mål själva i den tredje perioden. Men vi jobbar på att hålla i passningsspelet hela matchen. 

Att se tjejerna vara glada heja på varandra ger oss ett kvitto på att vi är på rätt väg. Att sedan resultatet blev bra den här gången är också roligt men inte det avgörande.

 

Tack till er föräldrar/supportrar som var där och hejade fram våra tjejer.

 

Ny match på söndag. Syns i hallen

 

Andreas


<< Tillbaka