Anmälan till våra aktiviteter - Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Haninge
Fotboll

Saltsjö-Boo IF
1 - 0
IFK Haninge
Saltsjö-Boo IF1 - 0IFK Haninge

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 maj, 18:30
Plats:Myrsjö IP 1
Tävling:
Matchnummer: 150062009
Samling:17:00, Myrsjö IP
Trupp:Alice Enström
Amanda Säterborn
Cornelia Garpestam
Ellen Jonsson
Emma Olsson
Estella Lindh
Freja Grundström
Ida Brannefalk
Ida Nisses
Linnéa Hagman
Linnéa Råvik
Lisa Hansell
Moa Berggren
Moa Jansson
Tilda Andersson
Tyra Lindén
Ett fall framåt
2022-05-02 12:30

Matchen mot Saltsjö-Boo var ett klart fall framåt jämfört med premiärmatchen förra helgen. Men vi förlorar ändå med uddamålet (1-0).

Saltsjö-Boo inleder matchen bäst. I 10 minuter ligger de på, det mesta av spelet är förlagt på vår planhalva. Vi har i princip aldrig bollen under kontroll på offensiv planhalva i inledningen. Saltsjö-Boo skapar någon halvchans.

 

Efter 10-15 minuter kommer vi in i matchen. Resten av första halvlek är det vi som för. Utan att kunna skapa några riktigt heta lägen.

 

Sedan händer något i halvtid. Jag kan inte riktigt förklara vad. Men vi blir rejält tillbakatryckta första 20-25 min av andra halvlek. Och Saltsjö-Boo gör segermålet under denna tid.

Sista 20 kommer vi tillbaka och har t ex ett bra kvitteringsläge när Freja från kortlinjen spelar bollen snett-inåt-bakåt i Saltsjö-Boos straffområde.

 

Vi är förstås besvikna att vi inte fick en poäng med oss hem. Men med tanke på första 20 min i andra halvlek kan vi inte påstå att det var en orättvis seger för Saltsjö-Boo.

 

I denna match minns vi Ellens frejdiga ytterback/wingback-spel.  I slutet på matchen kunde det vara Ellen i vårt lag som låg högst upp i planen.

Och vi minns även mittback Tildas tunnel, ett par meter utanför eget straffområde, i första halvlek. Det kan hända att coachen inte var lika förtjust som vi i publiken var.

 

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher